geef die extra touch aan uw evenement !

showstreet entertainment
op uwfeest/event

Wij stellen U graag het nieuwe boekingskantoor van zanger & entertainer IVANN voor:
"SHOWSTREET ENTERTAINMENT C.V."Wat we doen

Ivann exclusief

Onze firma Showstreet Entertainment verzorgt de gewenste entertainment voor tijdens de evenementen die uw gemeente wenst te organiseren, zoals o.m. uw jaarlijks personeelsfeest, de seniorennamiddagen, kindernamiddagen, dorps- en/of gemeentefeesten, braderies, vieringen, zomerconcerten, kerstconcerten etc.

Voor onze firma SHOWSTREET ENTERTAINMENT is uw vertier ook ons plezier!
Wij verzorgen voor U alle gewenste entertainment, volledig op maat van uw event en op maat van uw budget!

Wij hebben voor U de beste clowns, goochelaars, komische acts, muziekbands, nationale en internationale zangers en zangeressen, instrumentale acts en live bands en orkesten beschikbaar... kortom alle entertainment die U zoekt!

Tevens hebben wij zéér nauwe connecties met de échte Sint en Piet alsook met de Kerstman voor uw komende kinderfeestjes rond deze periodes.

Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van volledige seniorenprogramma's met diverse acts. Zo heeft onze firma reeds de eer gehad van o.m. het jaarlijkse seniorenfeest voor de gemeente Edegem en Retie op zich te nemen. De senioren van alle leeftijden worden hier dan ook op hun wenken bediend door hun een namiddag aan te bieden vol muziek, humor en dans.

Zanger & entertainer Ivann wordt hier dan vergezeld van gekende artiesten zoals o.m. de Melando’s, Clown Rocky, Jacky Lafon, Marjan Berger, komisch duo Paul & Wim, Liliane Saint-Pierre, Luc Caals, Will Tura, Mieke, Dirk Van Vooren, Luc Steeno, Bart Kaëll, Sandra Kim, Garry Hagger, ... etc. maar ook door tal van internationale artiesten zoals o.a. Rob De Nys, Lee Towers, Tony Christie, Arcrobatische acts uit Rusland en Duitsland, professionele imitators van Elvis Presley, Barbara Streisand, Neil Diamond, etc.Wij bieden u verschillende paketten aan. Bekijk ze hier.

Bekijk ook de top of the bill: Songs to remember

IVANN

LIVE & ON TAPE

IVANN ON TAPE

gastoptreden Ivann : live
muziek : on tape
duurtijd : 40min 

BOOK NOW
IVANN ON TAPE + THE LADIES

gastoptreden Ivann : live + 2 live backing vocals
muziek : on tape
duurtijd : 40min 

BOOK NOW
IVANN LIVE + LIVE BAND (kleine opstelling)

gastoptreden Ivann : live
muziek : live door 4 muzikanten
duurtijd : 60min 

BOOK NOW
IVANN LIVE +LIVE BAND (grote opstelling)

gastoptreden Ivann : live
muziek : live door 6 muzikanten
duurtijd : 60min 

BOOK NOW

Bekijk hier de andere mogelijkheden...

IVANN

LIVE & ON TAPE

GASTOPTREDEN IVANN BIJ HARMONIES, ORKESTEN, BIG BANDS

gastoptreden Ivann : live
muziek : on tape
duurtijd : 40min (incl. 1 repetitie) 

BOOK NOW
GASTOPTREDEN BIJ NAMIDDAGSHOWS & SENIORENSHOWS

gastoptreden Ivann : live
muziek : on tape
duurtijd : 1x40min of 2x20min 

BOOK NOW
OPENINGSDANS HUWELIJK

gastoptreden Ivann : live
muziek : on tape
(backings kunnen bijgeboekt worden mits een meerkost) 3 nummers (bijv. 1 keuze nummer, 1 vermenigvuldigingsnummer en 1 discomedley) 

BOOK NOW
HUWELIJKSVIERING KERK / UITVAARTDIENST

gastoptreden Ivann : live piano
5 nummers te kiezen uit voorgelegde lijst 

BOOK NOW

Songs to remember

THE TOP
OF THE BILL

Graag bezorgen wij U hierbij wat méér info over deze unieke en geweldige zanger & entertainer.


Op 16 juni 1981 zag Ivan Vermeer het levenslicht in Antwerpen. Na 4 jaar woonachtig te Westerlo verhuisde de familie Vermeer met kleine Ivan naar de gemeente Boom waar hij tot zijn 21ste bleef wonen.

Ivan had al vroeg de muziekkriebel te pakken en het duurde dan ook niet lang tot hij zijn eerste voetstappen zette op het podium. Hij stond reeds op 10-jarige leeftijd in de succesvolle kindergroep "The Bubbles".

Op 16-jarige leeftijd starte hij met de groep "Piece of Cake" . Met "Piece of Cake" had hij enkele hits zoals o.a. “Vandaag”. Na drie jaar Piece of Cake, stopte de groep en Ivan ging alleen verder.

In 2001 was hij te zien in het VTM-programma "10 om te zien" met “Telkens ik jou nodig heb”.

Ivan werd uitgenodigd als deelnemer aan de Eurosong pre- selecties in 2000 waar hij tot 2x toe werd geselecteerd.

Hij werd een véél gevraagd solozanger bij bands zoals de Heverband en de Lou Roman Band.

De grote stap op nationaal vlak was de deelname aan X- FACTOR in 2005 waar hij de derde plaats haalde.
De "meter" Liliane St-Pierre stond met raad en daad IVANN bij. Het was in ditzelfde jaar dat hij zijn artiestennaam heeft gewijzigd naar IVANN, het ietsje meer in de naam omdat hij ook dat ietsje meer brengt op het podium!

IVANN werd na zijn deelname aan X-Factor een véél gevraagd artiest en werd dan ook direct geboekt voor 4 seizoenen aan de gekende zomershow van "Het Witte Paard" te Blankenberge, in 2006, 2007, 2008 en 2009. Hier stond hij 2 maanden dagelijks op de planken van de gekende revueshow.

In 2006 werd hij gevraagd door VTM televisie om de leadzanger te zijn tijdens de schitterende televisieshow "Sterren op de Dansvloer", waar IVANN met zijn prachtige stem de bekende Vlamingen werkelijk deed zwepen over de dansvloer. IVANN werd alom geprezen om zijn prachtige stem en performance tijdens deze televisieshow. Hij bracht al reeds 4 seizoenen lang de muzikale noot aan deze schitterende televisiereeks.

Datzelfde jaar ontving hij van de stad Antwerpen de Award van "aanstormend talent 2006".
IVANN stond op diverse podia met gekende personaliteiten in de muziekwereld zoals o.a. Leo Sayer, Paul Young, Umberto Tozzi, The Three Degrees en vele anderen.

Vandaag is hij een véél gevraagd solozanger bij grote evenementen, festiviteiten, concerten, e.a. maar tevens op véél seniorenfeesten en seniorennamiddagen, gemeente- en dorpsfeesten, braderies, etc.

IVANN focust zich het meeste op de crooner-, evergreen- en balladmusic genres, zoals o.a. muziek van Tom Jones, Tony Bennet, Frank Sinatra, Paul Anka, David Foster, Engelbert Humperdinck, Barry Manillow, Cliff Richard en vele anderen, maar ook het modernere genre, zoals Elthon John, Whitney Houston, Amy Winehouse, etc., deert Ivann niet.

Hij heeft ook enkele eigen nummers geschreven waaronder het prachtige nummer "Where does love go?", een arrangement van de gekende producer/muzikant Steve Willaert.

De mooiste show van IVANN is veruit zijn nieuwste theatershow “SONGS TO REMEMBER”.
Deze show ging onlangs in premiere in zaal “Ter Elst” te Edegem, waarvan op de site meer info te vinden is.

IVANN is garantie op succes, ambiance, sfeer, schitterende muziek en gezongen door een rasartiest met een gouden stem!

Zoals U ziet heeft IVANN al een prachtige CV voorliggen maar dit alles is slechts een begin van een nog meer groeiende carriere.
Bezoek regelmatig de website www.ivann.be en blijf op de hoogte van alle nieuwe hoogtepunten die IVANN zal bereiken in zijn muzikale carriere.

Bezoek ook regelmatig de persoonlijke facebookpagina “ZANGER IVANN”.

Tenslotte dienen wij U ook mee te geven dat wij de volledige technische installatie ook voor uw evenement kunnen voorzien.


 

Babet & Ines


Neem contact met ons op.

BABET & INES

Babet van het toilet

Met deze goedlachse dame wordt uw toiletbezoek een waar feest. Geen duffe wachttijden maar gezelligheid en humor aan de toiletten. Babette neemt geen blad voor de mond en weet u op haar " eigen manier " te entertainen. Een onvergetelijk bezoek aan deze wat eigenaardige toiletdame. Duurtijd : 45min 

BOOK NOW

Ines de hostess

Wijn wordt beter met de jaren. Dit geldt zeker voor Ines. Deze overjarige hostess ontvangt uw gasten met een knipoog. Zoals een goede hostess betaamt zal zij in stijlvolle kleding en met een eeuwigdurende glimlach uw gasten verwelkomen. Zij mag zeker niet ontbreken op uw feest. " Mag het iets meer zijn?" is zeker van toepassing op deze schoonheid.
duurtijd : 45min 

BOOK NOW

Vraag meer info aan.

BROCHURE

Ontdek de showstreet brochure

Showstreet stelt u zijn artiesten en speciale pakketten voor in zijn folder. Kom meer te weten over de showstreet artiesten.Bekijk hier de folder


Contacteer showstreet

SHOWSTREET ARTIESTEN

Bekijk de folder

Wij hebben voor U de beste clowns, goochelaars, komische acts, muziekbands, nationale en internationale zangers en zangeressen, instrumentale acts en live bands en orkesten beschikbaar... kortom alle entertainment die U zoekt!

Tevens hebben wij zéér nauwe connecties in Spanje zodat wij er kunnen voor zorgen dat de échte Sint en Piet in de gepaste periode eens bij U langskomen!
Tevens de Kerstman komt jaarlijks zijn rendieren bij ons op stal zetten, waardoor ook hij bij U kan langskomen, ingemengd in een mooie show voor jong en oud!
Wij zorgen ervoor dat uw genodigden, van alle leeftijden, hier dan ook op hun wenken bediend worden door hun een namiddag/avond aan te bieden vol muziek, humor en dans, zoals U wenst!Contacteer showstreet

INFO & CONTACT

SHOWSTREET ENTERTAINMENT C.V. Minderbroederstraat 14 bus 22 te 2000 Antwerpen
email : info@showstreet.be of booking@ivann.be
website: www.showstreet.be (bekijk ook www.ivann.be )
BTW BE 0451.460.566 / UNIZO lidnr. 100914399

Schrijf in op de nieuwsbrief

 

Schrijf je in: